تاریخ انتشار: ۲۵ فرو ۱۳۹۶

[ad_1] وب سایت سرزمین کیک: این دستور، روش درست کردن کارامل خونگی رو بهمون یاد میده که بهش میگن کندی کارامل. حالت نرم و جویدنی داره و واقعا فوق العاده و خوشمزه است. مواد لازم: ۱٫۵ پیمانه (۳۶۰ میلی لیتر) خامه پرچرب (۳۵ تا ۴۰ درصد چربی) ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم) شکر سفید ۲/۳ پیمانه […]

[ad_1]

وب سایت سرزمین کیک: این دستور، روش درست کردن کارامل خونگی رو بهمون یاد میده که بهش میگن کندی کارامل. حالت نرم و جویدنی داره و واقعا فوق العاده و خوشمزه است.

مواد لازم:

  • ۱٫۵ پیمانه (۳۶۰ میلی لیتر) خامه پرچرب (۳۵ تا ۴۰ درصد چربی)
  • ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم) شکر سفید
  • ۲/۳ پیمانه (۱۴۰ گرم) شکر قهوه ای
  • ۱/۳ پیمانه کورن سیروپ
  • ۱٫۵ قاشق چای خوری اسانس وانیل خالص
  • ۱٫۵ قاشق چای خوری نمک تصفیه شده
  • ۱ قاشق غذاخوری (۱۳ گرم) کره، قطعه قطعه شده

 

طرز تهیه کارامل

طرز تهیه:
 
۱-داخل یه قالب مربع شکل ۸ اینچی (۲۰ سانتی متری) رو با فویل بپوشونید و روی فویل رو کمی با کره چرب کنید.

۲-داخل یه ظرف ضخیم خامه، شکرها و کورن سیروپ رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بذارید و مرتب با یه قاشق چوبی هم بزنید تا به جوش بیاد. بعد هم زدن رو متوقف کنید و در صورت نیاز فقط قابلمه رو از روی حرارت بلند کنید و بچرخونید و اگه روی دیواره قابلمه کریستال های شکر دیدید به کمک یه برس مخصوص شیرینی پزی که و آب گرم کریستال ها رو بشورید و داخل قابلمه بفرستیدشون. کنار ظرف کارامل دماسنج مخصوص آشپزی بذارید و مواد رو با حرارت متوسط رو به زیاد بجوشونید و به همین ترتیب ادامه بدید تا به دمای ۲۵۰ درجه فارنهایت (۱۲۱ درجه سانتیگراد) برسید.

 

 طرز تهیه کارامل

۳-بعد ظرف رو از روی حرارت بردارید و وانیل، نمک و کره رو بهش اضافه کنید و کاملا مخلوطشون کنید و بلافاصله داخل قالب بریزید و اجازه حداقل برای ۲ ساعت بمونه تا سرد بشه و شکل بگیره.

۴-بعد میتونید با کاتر پیتزا یا چاقو به اندازه های دلخواه ببریدش و با سلفون و یا کاغذ روغنی کاورشون کنید و به این شکل برای چند هفته تو دمای اتاق (و یا یخچال) خوب میمونن.

۵-با این مقدار مواد ۶۴ تا کارامل یک اینچی خواهید داشت.

[ad_2]

منبع:برترینها

برچسب ها:
نظرات شما

دیدگاه شما

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

قالب وردپرس پوسته وردپرس پلاگین وردپرس وردپرس سئو وردپرس