تاریخ انتشار: ۲۷ مرد ۱۳۹۵

[ad_1] جست‌وجوهای انجام شده، سایت‌های مرور شده، ویدئوهای مشاهده شده در یوتیوب و بسیاری از موارد دیگر جزو بخش‌هایی است که در این گزارش‌ها وجود دارد و شما می‌توانید در صورت نیاز برای حفظ حریم خصوصی خود و جلوگیری از دسترسی احتمالی دیگر کاربران به آنها نسبت به حذف تمام این گزارش‌ها اقدام کنید. ازجمله […]

[ad_1]

جست‌وجوهای انجام شده، سایت‌های مرور شده، ویدئوهای مشاهده شده در یوتیوب و بسیاری از موارد دیگر جزو بخش‌هایی است که در این گزارش‌ها وجود دارد و شما می‌توانید در صورت نیاز برای حفظ حریم خصوصی خود و جلوگیری از دسترسی احتمالی دیگر کاربران به آنها نسبت به حذف تمام این گزارش‌ها اقدام کنید.

ازجمله امکاناتی که گوگل برای
کاربران خود فراهم کرده، ثبت فعالیت‌های صورت گرفته در سرویس‌های مختلف ارائه شده توسط
این شرکت است که شما را قادر می‌سازد در صورت نیاز، آنها را بررسی کرده و تاریخچه‌ای
از این فعالیت‌ها را در اختیار داشته باشید.

جست‌وجوهای انجام شده، سایت‌های
مرور شده، ویدئوهای مشاهده شده در یوتیوب و بسیاری از موارد دیگر جزو بخش‌هایی است
که در این گزارش‌ها وجود دارد و شما می‌توانید در صورت نیاز برای حفظ حریم خصوصی خود
و جلوگیری از دسترسی احتمالی دیگر کاربران به آنها نسبت به حذف تمام این گزارش‌ها اقدام
کنید.

به سایت گوگل مراجعه کنید.

http://google.com

از بالا سمت راست صفحه روی گزینه
Sign
in
کلیک کرده
و به حساب کاربری گوگل خود وارد شوید.

از بالا سمت راست صفحه روی آیکون
پروفایلتان کلیک کرده و در ادامه از منوی باز شده گزینه

My Account را کلیک کنید.

در بخش Personal
info & privacy
روی لینک Manage your Google activity کلیک کنید.

در صفحه جدید بخش My
Activity
را پیدا
کرده و روی لینک
GO TO MY ACTIVITY در این بخش کلیک کنید.

در صفحه جدید فهرستی از مجموعه
فعالیت‌های انجام شده توسط شما در سرویس‌های مختلف گوگل نمایش داده می‌شود. شما می‌توانید
با کلیک روی آیکون منو (در بالا سمت راست هر بخش قابل مشاهده است) و انتخاب گزینه
Delete عملیات حذف هریک از این گزارش‌ها را به‌صورت تک به تک
اجرا کنید.

همچنین می‌توانید با استفاده
از گزینه
filter by date & product، تاریخ یا سرویس گوگلی موردنظرتان
را انتخاب کنید و در ادامه پس از به نمایش درآمدن فهرست نتایج، روی آیکون منو در نوار
جست‌وجو کلیک کرده و با انتخاب گزینه
Delete Results عملیات حذف همه نتایج موجود در گزارش را اجرا کنید.

نکته پایانی این‌که برای حذف
همه گزارش‌های ثبت شده کافی است در صفحه اصلی گزارش‌ها روی آیکون منو (سمت چپ آیکون
پروفایل) کلیک کرده و
Delete Activity by را انتخاب کنید. در ادامه نیز در بخش تاریخ، گزینه All
time
را انتخاب
کرده و با کلیک روی
Delete مراحل کار را برای حذف تاریخچه همه فعالیت‌های گوگلی
خود ادامه دهید.

منبع: جام جم آنلاین

[ad_2]

منبع:عصرایران

برچسب ها:
نظرات شما

دیدگاه شما

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

قالب وردپرس پوسته وردپرس پلاگین وردپرس وردپرس سئو وردپرس