تاریخ انتشار: ۲۷ فرو ۱۳۹۶

[ad_1] وب سایت روزیاتو: این پیتزا به خمیر نیازی ندارد، زیرا ماده اصلی تشکیل دهنده آن مرغ است. مرغ ها با سس سویا و زنجبیل مزه دار شده و سپس در فر پخته می شوند. برای آشنایی با روش تهیه آن در ادامه با ما همراه باشید. مواد لازم:     ۸ عدد ران مرغ     […]

[ad_1]

وب سایت روزیاتو: این پیتزا به خمیر نیازی ندارد، زیرا ماده اصلی تشکیل دهنده آن مرغ است. مرغ ها با سس سویا و زنجبیل مزه دار شده و سپس در فر پخته می شوند. برای آشنایی با روش تهیه آن در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  •     ۸ عدد ران مرغ
  •     ۲ قاشق غذاخوری سس سویا
  •     ۲ قاشق غذاخوری آب
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     ۱ قاشق چایخوری رنجبیل رنده شده
  •     یک سوم یک بروکلی متوسط
  •     یک چهارم یک پیاز سفید، خلالی
  •     ۲ قاشق غذاخوری ذرت
  •     ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
  •     ۳ قاشق غذاخوری پنیر رنده شده
  •     نوارهای باریک از نوری (اختیاری)

 

پیتزای مرغ با سس تریاکی

طرز تهیه:

۱-کلم های بروکلی را خرد کرده و سپس چند دقیقه بخار پز کنید تا کمی نرم شوند.

۲- استخوان های ران های مرغ را از آن ها جدا کرده و گوشت فیله شده را درون کاسه بریزید.

۳-سس سویا، آب، زنجبیل، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و درون مرغ ها بریزید. آن ها را هم بزنید تا مواد به خورد مرغ ها بروند. سپس به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.

۴-مرغ های مزه دار شده را درون سینی فر، روی یک ورقه روغنی به صورت ستاره ای بچینید.

۵-روی آن ها بروکلی، پیازهای خلالی، ذرت، مایونز و پنیر بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد بپزید.

۶-پیتزای شما آماده است. در صورت تمایل می توانید روی آن را با نوارهای باریک از ورقه های جلبک تزئین و سرو نمایید.

[ad_2]

منبع:برترینها

برچسب ها:
نظرات شما

دیدگاه شما

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

قالب وردپرس پوسته وردپرس پلاگین وردپرس وردپرس سئو وردپرس