تاریخ انتشار: ۲۷ فرو ۱۳۹۶

[ad_1] وب سایت آشپزباشی: پنکیک ریکوتا از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این پنکیک ها بسیار سبک هستند و طعمی مشابه چیزکیک دارند. آن ها را به همراه توت فرنگی و یا میوه های دلخواهتان میل کنید.       پنیر ریکوتا  ۲۵۰ گرم […]

[ad_1]

وب سایت آشپزباشی: پنکیک ریکوتا از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این پنکیک ها بسیار سبک هستند و طعمی مشابه چیزکیک دارند. آن ها را به همراه توت فرنگی و یا میوه های دلخواهتان میل کنید.

 

  •     پنیر ریکوتا  ۲۵۰ گرم
  •     شیر کم چرب  ۱۲۵ میلی لیتر
  •     تخم مرغ  ۲ عدد بزرگ
  •     آرد  ۱۰۰ گرم
  •     بیکینگ پودر  ۱ قاشق چای خوری
  •     نمک  نوک انگشت
  •     روغن  قدری
  •     توت فرنگی به میزان لازم

 

پنکیک ریکوتا

طرز تهیه:


۱-پنیر ریکوتا را به همراه شیر و زرده های تخم مرغ را در کاسه ای ریخته و خوب با هم ترکیب کنید.

۲- آرد، بیکینگ پودر و نمک را به آن ها اضافه کرده و با سایر مواد ترکیب کنید.

۳-در پایان، سفیده ی تخم مرغ زده شده را با سایر مواد ترکیب کنید.

۴-روغن را در ماهیتابه ای گرم کرده و با قاشق غذاخوری از خمیر برداشته و در آن سرخ کنید.

۵- آن ها را برای حدود ۱ دقیقه از هر طرف تا طلایی رنگ شوند، بپزید.

۶-پنکیک های آماده شده را فویل بپیچید تا گرم بمانند و بقیه ی آن ها را بپزید.

۷-پنکیک ها را گرم و به همراه توت فرنگی و شیره ی درخت افرا و یا عسل میل کنید.

 

نکاتی در رابطه با تهیه ی پنکیک ریکوتا:

۱– زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید. سفیده های تخم مرغ را بزنید تا فرم بگیرد.

۲– از میوه های دیگر مانند تمشک و یا شاتوت هم می توانید استفاده کنید.

۳– با این میزان مواد ۲۵ عدد پنکیک کوچک خواهید داشت.

[ad_2]

منبع:برترینها

برچسب ها:
نظرات شما

دیدگاه شما

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

قالب وردپرس پوسته وردپرس پلاگین وردپرس وردپرس سئو وردپرس