تاریخ انتشار: ۰۲ شهر ۱۳۹۵

[ad_1] مطالعات نشان می دهد مصرف بیشتر مرکبات نظیر لیمو و پرتقال می تواند به حفظ سلامت و همچنین پیشگیری از تاثیرات مضر ناشی از چاقی کمک کند. به گزارش ایسکانیوز و به نقل از مهر، مرکبات حاوی مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان های گروه موسوم به فلاوانون ها هستند. زمانیکه انسان ها رژیم غذایی […]

[ad_1]

پرتقال

مطالعات نشان می دهد مصرف بیشتر مرکبات نظیر لیمو و پرتقال می تواند به حفظ سلامت و همچنین پیشگیری از تاثیرات مضر ناشی از چاقی کمک کند.

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از مهر، مرکبات حاوی مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان های گروه موسوم به فلاوانون ها هستند. زمانیکه انسان ها رژیم غذایی پرچرب مصرف می کنند مقداری چربی در بدن شان تجمع پیدا می کند. سلول های چربی انواع اکسیژن واکنشی بیشتری را تولید می کنند که می تواند در فرایندی موسوم به فشار اکسایشی به سلول ها آسیب برسانند.

این فشار اکسایشی همراه با التهاب موجود در افراد چاق موجب ریسک ابتلا به بیماری قلبی، بیماری کبدی و دیابت می شود.

پائولا فریرا، عضو تیم تحقیق از دانشگاه استادول پالیستا برزیل، در این باره می گوید: «نتایج ما نشان می دهد که در اینده می توانیم از فلاوانون های مرکبات برای پیشگیری یا به تاخیر انداختن بیماری های مزمن ناشی از چاقی در انسان ها استفاده کنیم.»

او در ادامه گفت: «در این مطالعه ما شاهد کاهش وزن ناشی از مصرف مرکبات نبودیم.»

به گفته محققان، حتی بدون کاهش وزن، میوه های خانواده مرکبات می توانند با کاهش فشار اکسایشی، آسیب کمتر به کبد و کاهش ریسک های ناشی از سایر بیماری های مرتبط با چاقی، به حفظ سلامت کمک کنند.

۲۰۱۰۳

[ad_2]

منبع:ایسکانیوز

برچسب ها:
نظرات شما

دیدگاه شما

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

قالب وردپرس پوسته وردپرس پلاگین وردپرس وردپرس سئو وردپرس