تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۵

[ad_1] به گزارش ایسنا، دکتر هدایت حسینی با اشاره به آزمایش‌های انجام‌شده روی مارگارین و کره حیوانی، خاطرنشان کرد: آزمایش‌های انجام‌شده روی مارگارین و کره حیوانی این نکته را به اثبات می‌رساند که هر دو گروه از سلامت کامل برخوردارند. وی با اشاره به اینکه مصرف‌کنندگان از تفاوت این دو آگاهی کامل دارند، افزود: درباره […]

[ad_1]

به گزارش ایسنا، دکتر هدایت حسینی با اشاره به آزمایش‌های انجام‌شده روی مارگارین و کره حیوانی، خاطرنشان کرد: آزمایش‌های انجام‌شده روی مارگارین و کره حیوانی این نکته را به اثبات می‌رساند که هر دو گروه از سلامت کامل برخوردارند.

وی با اشاره به اینکه مصرف‌کنندگان از تفاوت این دو آگاهی کامل دارند، افزود: درباره کره گیاهی یا مارگارین، برچسب اطلاع‌رسانی به صورت شفاف وجود دارد و مشتری نیز بدون هیچ مشکلی می‌تواند کالای مورد نظر خود را انتخاب کند.

بنابر اعلام روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی، وی افزود: هرکدام از چربی‌های حیوانی یا گیاهی، مزایای خاص خود را دارد و بهتر است این دو با هم مقایسه نشوند، زیرا همه چیز به گزینش مشتری مربوط می‌شود.

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی درباره اعتراض برخی از کارشناسان، مبنی بر چرایی نام نهادن نام کره به چربی گیاهی، گفت: این لفظی است که فرهنگستان زبان فارسی برای آن انتخاب کرده و اگر اعتراضی در این مورد باشد، باید توسط مسئولان فرهنگستان پیگیری شود.

انتهای پیام

[ad_2]

منبع:ایسنا

برچسب ها:
نظرات شما

دیدگاه شما

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

قالب وردپرس پوسته وردپرس پلاگین وردپرس وردپرس سئو وردپرس