تاریخ انتشار: ۲۶ بهم ۱۳۹۵

ماهنامه کیک و شیرینی – ماندانا حسین زاده: گاهی لازم است برای رمانتیک کردن فضای خانه، دست به شیرینی پزی و کیک پزی بزنید. مثلا کیکی عاشقانه و هیجان انگیز درست کنید و جشن کوچکِ دو نفره ای ترتیب دهید. در این مطلب طرز تهیه کیک قلبی عاشقانه را به شما آموزش داده ایم که […]


ماهنامه کیک و شیرینی – ماندانا حسین زاده: گاهی لازم است برای رمانتیک کردن فضای خانه، دست به شیرینی پزی و کیک پزی بزنید. مثلا کیکی عاشقانه و هیجان انگیز درست کنید و جشن کوچکِ دو نفره ای ترتیب دهید. در این مطلب طرز تهیه کیک قلبی عاشقانه را به شما آموزش داده ایم که پیشنهاد خوبی برای رمانتیک کردن فضا محسوب می شود.

مواد لازم کیک اسفنجی:

 

  • تخم مرغ: ۶ عدد
  • آرد: ۱۲۰ گرم
  • شکر: ۱۸۰ گرم
  • نشاسته ذرت: ۵۰ گرم
  • وانیل: یک چهارم ق چ
  • بیکینگ پودر: یک ق چ
  • پودر کاکائو: ۳۰ گرم
  • خامه (فرم گرفته): ۳۰ گرم
  • نسکافه: یک ق چ
  • آب (برای حل کردن نسکافه): یک دوم پیمانه
  • گردو: به مقدار لازم
  • شکلات کریسپی: به مقدار لازم
  • فوندانت قرمز و سفید: برای تزیین

کیک قلبی عاشقانه 

 

طرز تهیه:

 

۱٫ زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده ها را داخل کاسه همزن ریخته و با دور تند بزنید تا پف کند. در این مرحله شکر را کم کم و در چند مرحله به سفیده اضافه کنید و همچنان با دور تند بزنید تا سفیده کاملا پف کرده و فرم بگیرد.

 

۲٫ زرده ها را به سفیده اضافه کرده و به مدت یک دقیقه بزنید. وانیل را نیز اضافه کنید. آرد، بیکینگ پودر، نشاسته ذرت و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و روی مواد الک کنید و به حالت دورانی با هم مخلوط کنید.

۳٫ ته قالب گرد ۲۰ سانتیمتری دیوار بلند کاغذی روغنی انداخته و مواد را داخل قالب بریزید و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. پس از سپری شدن مدت زمان ذکر شده تست کنید که یک پخته و روی آن چسبنده نباشد. سپس کیک را از فر بیرون آورده و داخل قالب خنک کنید. ترجیحا کیک اسفنجی یک شب بماند.

۴٫ برای آماده کردن کیک آن را از قالب جدا کرده و کاغذ کف کیک را جدا کنید و کیک را از ارتفاع سه لایه کنید.

 

۵٫ سطح لایه اولی را با نسکافه رقیق شده مرطوب کنید و با خامه فرم گرفته پوشانده، گردو خرشده و شکلات کریسپی را روی خامه ریخته یک لایه دیگر خامه بمالید. این کار را بین لایه های دیگر نیز انجام داده و کیک را خامه کاور کنید. سپس حدود ۲ساعت در یخچال گذاشته و بعد با فوندانت سفید کاور کنید.

۶٫ با فوندانت قرمز تعدادی قلب درآورده و به طور نامنظم روی کیک بچسبانید.



منبع:برترینها

۰۰

برچسب ها:
نظرات شما

دیدگاه شما

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

قالب وردپرس پوسته وردپرس پلاگین وردپرس وردپرس سئو وردپرس