تاریخ انتشار: ۰۳ شهر ۱۳۹۵

[ad_1] میگو جز دسته غذاهایی است که حتما باید در برنامه خود قرار دهید. البته طرز درست کردن آن نیز خیلی اهمیت دارد. در این مطلب روشی بسیار عالی برای تهیه میگو به شما آموزش می دهیم. مواد لازم:     ماءالشعیر ۱ پیمانه (۲۵۰ میلی‌لیتر)    پودر سیر ۱ قاشق چایخوری    فلفل سیاه و پودر تخم […]

[ad_1]

میگو جز دسته غذاهایی است که حتما باید در برنامه خود قرار دهید. البته طرز درست کردن آن نیز خیلی اهمیت دارد. در این مطلب روشی بسیار عالی برای تهیه میگو به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

    ماءالشعیر ۱ پیمانه (۲۵۰ میلی‌لیتر)
    پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
    فلفل سیاه و پودر تخم گشنیز به میزان لازم
    آرد به میزان لازم
    بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
    سفیده تخم‌مرغ ۲ عدد
    میگو ۲۵۰ گرم
    نمک و فلفل یک‌دوم قاشق چایخوری
    پودر سیر و پودر تخم گشنیز یک‌دوم قاشق چایخوری
    روغن سرخ‌کردنی به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس تارتار:

    پیازچه خردکرده ۱ قاشق سوپخوری
    خیارشور خردکرده ۲ قاشق سوپخوری
    جعفری خردکرده ۱ قاشق سوپخوری
    سس مایونز ۱ قاشق سوپخوری
    سرکه ۲ قاشق سوپخوری
    نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

۱-ماءالشعیر را در ظرف نسبتاً گودی بریزید و پودر سیر، پودر تخم گشنیز و فلفل سیاه را به آن بیفزائید.

۲-آنگاه مخلوط آرد و بیکینگ‌پودر را کم‌کم اضافه کنید تا خمیر به غلظتی مانند ماست برسد.

۳-سپس سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا کاملاً سفت و سفید رنگ شود.

۴-بعد آن را به خمیر بیفزائید. میگو را بشوئید و در آبکش بگذارید تا آب آن گرفته شود.

۵-بعد در مخلوط نمک، فلفل، پودر سیر و پودر تخم گشنیز بغلتانید و در خمیر فراهم‌کرده فرو برید و در روغن داغ سرخ کنید.

۶-اکنون میگو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با سس تارتار میل نمائید.

طرز تهیه‌ی سس تارتار:

۱-پیازچه، خیارشور و جعفری را با هم مخلوط کنید و سس مایونز، سرکه، نمک و فلفل را بیفزائید.

۲-بهتر است سس را به مدت یک ساعت در یخچال نگه دارید و در کنار غذاهای دریائی میل کنید.

منبع: شور و شیرین

[ad_2]

منبع:عصرایران

برچسب ها:
نظرات شما

دیدگاه شما

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

قالب وردپرس پوسته وردپرس پلاگین وردپرس وردپرس سئو وردپرس