تاریخ انتشار: ۰۵ مرد ۱۳۹۵

مواد لازم برای فیله مرغ پفکی : فیله یا سینه مرغ ۱ کیلو  تخم مرغ ۶ عدد  آرد گندم  ۲۰۰ گرم یا ۲ پیمانه  ماءالشعیر  یک پیمانه فلفل سیاه یک قاشق چایخوری زعفران آب شده ۲ قاشق سوپخوری آبلیمو ۲ پیمانه […]


مواد لازم برای فیله مرغ پفکی :

















فیله یا سینه مرغ ۱ کیلو
 تخم مرغ ۶ عدد
 آرد گندم  ۲۰۰ گرم یا ۲ پیمانه
 ماءالشعیر  یک پیمانه
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
زعفران آب شده ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو ۲ پیمانه
شکر ۲ قاشق سوپخوری
لیموترش ۵ عدد یا ۱۰۰ گرم
خیارشور ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲۰۰ گرم
نمک ۱ قاشق سوپخوری
نخود فرنگی ۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۴۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
جعفری ۲۰۰ گرم

طرز تهیه سس و فیله مرغ پفکی :

سفیده
تخم مرغها را جدا می کنیم و با همزن برقی خوب می زنیم تا حسابی پف کند.
ادویه و زعفران نمک را به مخلوط افزوده و سپس آرد و بعد ماءالشعیر را به آن
می افزاییم. آرام آرام هم می زنیم به طوری که سفتی مایع مانند ماست شود.
حالا فیله مرغها را تکه کرده و در داخل سس می زنیم و سپس در روغن سرخ می
کنیم تا جایی که دو طرف سینه مرغ طلایی شود و آن را در صافی می گذاریم تا
روغن اضافی آن گرفته شود. سپس در دیس چیده و سرو می کنیم.

هویج را می پزیم و با نخود فرنگی، آبلبمو، شکر و کره می گذاریم تا یکی دو جوش ملایم بزند.

این مخلوط را کنار فیله ها در دیس بگذارید و دور غذا را برای تزئین می توانید با لیمو و خیار شور و جعفری تزئین کنید.



منبع:عصر ایران

۰۰

برچسب ها:
نظرات شما

دیدگاه شما

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

قالب وردپرس پوسته وردپرس پلاگین وردپرس وردپرس سئو وردپرس