تاریخ انتشار: ۱۸ مرد ۱۳۹۵

[ad_1] این سوپ با استفاده از فلفل دلمه ای قرمز شیرین، گوجه فرنگی، فلفل قرمز و ریحان، طعم واقعی غذاهای مدیترانه ای را دارد. اگر با نان زیتونی گرم میل شود، بسیار دلچسب خواهد بود. مواد لازم برای سوپ فلفل :  فلفل دلمه ای قرمز دانه گرفته و خرد شده  ۲۵۵ گرم  پیاز […]

[ad_1]

این سوپ با استفاده از فلفل دلمه ای قرمز شیرین، گوجه فرنگی، فلفل قرمز و ریحان، طعم واقعی غذاهای مدیترانه ای را دارد. اگر با نان زیتونی گرم میل شود، بسیار دلچسب خواهد بود.

مواد لازم برای سوپ فلفل :









 فلفل دلمه ای قرمز دانه گرفته و خرد شده  ۲۵۵ گرم
 پیاز خرد شده  ۱ عدد
 سیر له شده  ۲ حبه
 فلفل سبز چیلی خرد شده  ۱ عدد
پوره گوجه فرنگی صاف شده ۳۰۰ میلی لیتر
عصاره سبزیجات ۶۰۰ میلی لیتر
ریحان بازل خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
برگ های جوان ریحان بازل تازه جهت تزیین مقداری

 

طرز تهیه سوپ فلفل قرمز :
فلفل
ها را به همراه پیاز، سیر و فلفل سبز در یک قابلمه بزرگ بریزید و گوجه
فرنگی صاف شده و عصاره سبزیجات را به آن ها اضافه نمایید و بگذارید به جوش
بیایند، مواد را خوب هم بزنید.

حرارت را کم نمایید تا به مدت ۲۰
دقیقه به آرامی بجوشد و بپزد تا فلفل دلمه ای ها نرم شوند. آن را آبکش
نمایید. آب و سبزیجات را جداگانه کنار بگذارید.

سبزیجات را با فشار پشت یک قاشق از صافی رد نموده یا می توانید درون مخلوط کن یا غذاساز مخلوط نمایید تا نرم و یکدست شود.

پوره
سبزیجات را همراه با آب سبزیجات که کنار گذاشته بودید به یک قابلمه تمیز
برگردانید. ریحان را اضافه نمایید و حرارت دهید تا سوپ داغ شود. سوپ را با
شاخه های ریحان تزیین نموده و سرو نمایید.

توصیه سرآشپز :
این سوپ خوشمزه و زیبا خواهد شد، اگر سرد و به همراه ۱۵۰ میلی لیتر ماست طبیعی که به شکل مارپیچ روی آن ریخته شده، تزیین و سرو گردد.

منبع : آوای سلامت

[ad_2]

منبع:عصر ایران

برچسب ها:
نظرات شما

دیدگاه شما

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

قالب وردپرس پوسته وردپرس پلاگین وردپرس وردپرس سئو وردپرس