تاریخ انتشار: ۳۱ مرد ۱۳۹۵

[ad_1] سس هزار جزیره، یک سس آمریکایی است که از مایونز، کچاپ، تخم مرغ، فلفل قرمز و خیارشور تهیه می‌شود. هزار جزیره (به انگلیسی Thousand Islands) به مجمع الجزایری گفته می‌شود که در محدوده ی مرزی بین کانادا و ایالات متحده ی آمریکا واقع شده است. مواد لازم برای تهیه سس هزار جزیره :  تخم […]

[ad_1]

سس هزار جزیره، یک سس آمریکایی است که از مایونز، کچاپ، تخم مرغ، فلفل قرمز و خیارشور تهیه می‌شود. هزار جزیره (به انگلیسی Thousand Islands) به مجمع الجزایری گفته می‌شود که در محدوده ی مرزی بین کانادا و ایالات متحده ی آمریکا واقع شده است.

مواد لازم برای تهیه سس هزار جزیره :









 تخم مرغ آبپز ۵ عدد
 پیازچه ۱۰۰گرم
 خیارشور ۱۰۰ گرم
 مغز کرفس ۲ عدد
روغن زیتون یک پیمانه
سرکه نصف پیمانه
خامه یا مایونز  نصف پیمانه
سس تند یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه سس هزار جزیره:
۱) تمام سبزیجات را خرد کرده و له نمایید.خیارشور را نیز چرخ کنید.
۲) زرده تخم مرغ ها را از سفیده جدا نمائید. زرده را از رنده ریز عبور داده و با سرکه، سس تند وروغن زیتون مخلوط کنید.
۳)  سفیده را نیز از رنده ریز عبور دهید و با سبزی خرد شده مخلوط کنید.
۴) خامه را به مخلوط روغن زیتون اضافه کرده و هم بزنید.
۵)  تمام مواد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

آیا میدانستید که:
سس
هزارجزیره به عنوان چاشنی انواع سالاد، تخم مرغ آب پز و انواع برگرها و
شنیسل مرغ استفاده می گردد.  مصرف این محصول، به دلیل استفاده از تخم مرغ،
برای افرادی که کلسترول بالا دارند مناسب نمی باشد. همچنین این محصول دارای
پودر خردل و گوجه فرنگی می باشد. لذا برای افرادی که به این ماده حساسیت
دارند توصیه نمی گردد.

کالری سس هزار جزیره:
در هر قاشق غذاخوری سس هزارجزیره، هفتاد و دو کالری انرژی وجود دارد.

سس هزار جزیره:
سس
هزار جزیره، یک سس آمریکایی است که از مایونز، کچاپ، تخم مرغ، فلفل قرمز و
خیارشور تهیه می‌شود. هزار جزیره (به انگلیسی Thousand Islands) به مجمع
الجزایری گفته می‌شود که در محدوده ی مرزی بین کانادا و ایالات متحده ی
آمریکا واقع شده است.

روش نگهداری سس هزار جزیره:
برای
تهیه ی سس مایونز کارخانه ای، زرده تخم مرغ را پاستوریزه نموده یا فریز می
کنند و به جای مایعات به کار رفته در تهیه ی سس، از آب یا دیگر مواد
امولسیون کننده استفاده می کنند. اگر سس صحیح و بهداشتی تهیه شود، تا حدی
در برابر فاسد شدن مقاوم است و سرکه افزوده شده، به آن خاصیت اسیدی می‌دهد و
به همین دلیل به آسانی مسمومیت ایجاد نمی‌کند. سس مایونز حتماً باید در
یخچال نگهداری شود زیرا اگر خارج از یخچال بماند، نوعی باکتری در آن رشد
می‌کند و باعث مسمومیت، بدبو و بدطعم شدن سس می‌شود.

منبع:بیتوته

[ad_2]

منبع:عصرایران

برچسب ها:
نظرات شما

دیدگاه شما

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

قالب وردپرس پوسته وردپرس پلاگین وردپرس وردپرس سئو وردپرس