تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۵

[ad_1] فلفل یکی از مهم ترین مواد غذایی جنوب شرق آسیا را تشکیل می‌دهد و طعم بی نظیری به غذا می‌دهد امروز برای شما عزیزان طرز تهیه سالاد فلفل را آماده کرده‌ایم که مختص جنوب شرق آسیا می‌باشد؛ این سالاد تند را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید. مواد لازم : ۴۵۰ گرم […]

[ad_1]

فلفل یکی از مهم ترین مواد غذایی جنوب شرق آسیا را تشکیل می‌دهد و طعم بی نظیری به غذا می‌دهد امروز برای شما عزیزان طرز تهیه سالاد فلفل را آماده کرده‌ایم که مختص جنوب شرق آسیا می‌باشد؛ این سالاد تند را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم :

۴۵۰ گرم فلفل پپرونی
۹۰۰ گرم فلفل دلمه‌ای ، خشک
۱۲۰ گرم فلفل فرنگی شیرین ، خشک
۴۵۰ گرم سوسیس پپرونی
۴۵۰ گرم پنیر پرولون
۲۵۰ گرم پنیر سوئیسی
۲۵۰ گرم پنیر چدار
۱۸۰ گرم قارچ ، خشک و نازک خرد شده
۱۸۰ گرم زیتون سیاه، خشک و نازک خرد شده
چهار حبه سیر
چهار و نیم قاشق غذا خوری پونه خشک
یک فنجان روغن کانولا
یک چهارم فنجان روغن زیتون

طرز تهیه :

ابتدا یک کاسه بزرگ درب دار آماده کرده و درونش فلفل پپرونی ، فلفل دلمه‌ای ، فلفل فرنگی شیرین ، سوسیس پپرونی ، پنیر پرولون ، پنیر سوئیسی ، پنیر چدار ، قارچ ، زیتون سیاه ، حبه سیر ، پونه خشک ، روغن کانولا و روغن زیتون می‌ریزیم و هم می‌زنیم سپس درش را گذاشته و به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار می‌هیم. به همین سادگی سالاد شما آماده سرو است.

[ad_2]

برچسب ها:
نظرات شما

دیدگاه شما

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

قالب وردپرس پوسته وردپرس پلاگین وردپرس وردپرس سئو وردپرس