تاریخ انتشار: ۱۴ شهر ۱۳۹۵

مواد مورد نیاز     سیب زمینی ۵۰۰ گرم    ژامبون خردکرده ۱۵۰ گرم    روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری    جعفری ساطوری‌کرده ۵۰ گرم    پیازچه‌ی خردکرده ۱۰ ساقه    نمک و فلفل به میزان لازم    خیارشور خردکرده ۱۰۰ گرم    زیتون سبز و سیاه بدون هسته و حلقه‌ای خردکرده ۱۰۰ گرم    خامه‌ی ساده ۵۰ میلی‌لیتر    سس مایونز ۱۰۰ گرم  طرز تهیه: […]


مواد مورد نیاز

    سیب زمینی ۵۰۰ گرم
    ژامبون خردکرده ۱۵۰ گرم
    روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری
    جعفری ساطوری‌کرده ۵۰ گرم
    پیازچه‌ی خردکرده ۱۰ ساقه
    نمک و فلفل به میزان لازم
    خیارشور خردکرده ۱۰۰ گرم
    زیتون سبز و سیاه بدون هسته و حلقه‌ای خردکرده ۱۰۰ گرم
    خامه‌ی ساده ۵۰ میلی‌لیتر
    سس مایونز ۱۰۰ گرم
 
 طرز تهیه:

۱٫ سیب زمینی را آب‌پز کنید و تا سرد نشده، پوست آن را بگیرید.

۲٫ آن‌گاه پس از خنک شدن، به شکل حبه‌ای خردکنید.

۳٫ ژامبون را در روغن تفت دهید.

۴٫ سپس در کاسه‌ی مناسبی، جعفری، پیازچه، سیب زمینی، ژامبون، نمک، فلفل، خیارشور و زیتون را با هم مخلوط سازید.

۵٫ اینک خامه و مایونز را نیز بیفزائید و خوب مخلوط نمائید.

۶٫ حالا سالاد را یک ساعت در یخچال بگذارید تا جا بیفتد.

۷٫ اکنون سالاد آماده را در ظرف مناسبی برای پذیرائی بریزید و تزئین نمائید.



منبع:عصرایران

۰۰

برچسب ها:
نظرات شما

دیدگاه شما

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

قالب وردپرس پوسته وردپرس پلاگین وردپرس وردپرس سئو وردپرس