تاریخ انتشار: ۲۴ مرد ۱۳۹۵

ترکیب سرکه سیب و فلفل سیاه و کمی روغن سبوس برنج طعم متفاوتی به این دلمه گیاهی‌می‌دهد. دلمه گیاهی کاملا متفاوت. اگر طرفدار غذاهای گیاهی هستید با نخود، کرفس و گشنیز یک دلمه شیک و خوشمزه درست کنید. مواد لازم برای تهیه ی دلمه نخود و سبزیجات:  نخود آشی ۱/۲ پیمانه  پیاز متوسط […]


ترکیب سرکه سیب و فلفل سیاه و کمی روغن سبوس برنج طعم متفاوتی به این دلمه گیاهی‌می‌دهد.

دلمه گیاهی کاملا متفاوت. اگر طرفدار غذاهای گیاهی هستید با نخود، کرفس و گشنیز یک دلمه شیک و خوشمزه درست کنید.

مواد لازم برای تهیه ی دلمه نخود و سبزیجات:







 نخود آشی ۱/۲ پیمانه
 پیاز متوسط ۱ عدد
 جعفری خردشده  ۱ قاشق سوپ خوری
 گشنیز خردشده ۱ قاشق سوپ خوری
کرفس ۳ ساقه
فلفل دلمه‌ای کوچک ۱ عدد


مواد لازم برای تهیه ی سس:




سرکه ۴ قاشق سوپ خوری
 روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
 نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه ی دلمه ی نخود و سبزیجات:
پیاز را پوست بکنید، بشویید و نگینی خرد کنید. فلفل دلمه‌ای و کرفس را هم نگینی خرد کنید و کنار بگذارید.

نخود را آبپز کرده و سپس آبکش کنید. حالا همه مواد را در کاسه ای ریخته، جعفری و گشنیز خردشده را هم اضافه کنید.

برای
مزه‌دار کردن دلمه مقداری سرکه، روغن زیتون و نمک و فلفل را به دلخواه
افزوده، خوب مخلوط کنید. بهتر است با یک قاشق چایخوری شکر تیزی سرکه گرفته
شود.

یک مدل دیگر:
ترکیب سرکه سیب و فلفل سیاه و کمی روغن سبوس برنج طعم متفاوتی به این دلمه گیاهی‌می‌دهد.

منبع :برترین ها



منبع:عصر ایران

۰۰

برچسب ها:
نظرات شما

دیدگاه شما

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

قالب وردپرس پوسته وردپرس پلاگین وردپرس وردپرس سئو وردپرس