تاریخ انتشار: ۱۶ مرد ۱۳۹۵

[ad_1] سیگار قوی‌ترین عامل خطر در ایجاد سرطان ریه است که خطر سرطان‌های دهان، حلق، مری، پانکراس و کبد را افزایش می‌دهد. فوق تخصص خون و سرطان عوامل خطر ابتلا به سرطان‌ها را نام برد و رژیم غذایی نامناسب را عاملی برای ابتلا به سرطان‌ بویژه سرطان‌های روده بزرگ و پستان عنوان کرد. دکتر مریم […]

[ad_1]

سیگار قوی‌ترین عامل خطر در ایجاد سرطان ریه است که خطر سرطان‌های دهان، حلق، مری، پانکراس و کبد را افزایش می‌دهد.

فوق تخصص خون و سرطان عوامل خطر ابتلا به سرطان‌ها را نام برد و رژیم غذایی نامناسب را عاملی برای ابتلا به سرطان‌ بویژه سرطان‌های روده بزرگ و پستان عنوان کرد.

دکتر مریم برخوردار در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: سیگار، تنباکو، چاقی، بی‌تحرکی و رژیم غذایی نامناسب از عوامل خطرزا در بروز ۷۰ درصد سرطان‌های ریه، روده، پروستات و سینه هستند.

وی افزود: سیگار قوی‌ترین عامل خطر در ایجاد سرطان ریه است که خطر سرطان‌های دهان، حلق، مری، پانکراس و کبد را افزایش می‌دهد.

برخوردار با اشاره به شیوع سرطان‌های پوستی در استان چهارمحال و بختیاری نسبت به دیگر استان‌ها، تصریح کرد: اشعه آفتاب احتمال خطر سرطان پوست را افزایش می‌دهد.

این فوق تخصص خون و سرطان، رژیم غذایی نامناسب را عاملی برای ایجاد سرطان دانست و گفت: گوشت قرمز و چربی‌های حیوانی به ترتیب باعث افزایش خطر سرطان روده بزرگ و سرطان سینه می‌شوند.

وی با اشاره به مواد نانوساختار جهت تشخیص و درمان سرطان، تصریح کرد: استفاده از نتایج این طرح، به درمان هدفمند سرطان با کمترین عوارض جانبی و کارایی بالا کمک خواهد کرد.

برخوردار در پایان خاطرنشان کرد: فعالیت فیزیکی و ورزش با بهبود عملکرد هورمون‌های بدن و تقویت سیستم ایمنی، خطر سرطان‌های روده بزرگ، پستان و پروستات را کاهش ‌می‌دهد.

[ad_2]

منبع:عصر ایران

برچسب ها:
نظرات شما

دیدگاه شما

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

قالب وردپرس پوسته وردپرس پلاگین وردپرس وردپرس سئو وردپرس