تاریخ انتشار: ۲۰ شهر ۱۳۹۵

به گزارش ایسنا، دکتر امیرحسین جمشیدی با بیان اینکه امروزه بسیاری از افراد همزمان با رژیم غذایی عادی و وعده‌های غذایی روزانه خود از موادی به عنوان مکمل هم استفاده می‌کنند، اظهار کرد: البته میزان مصرف مکمل در هر فرد با فرد دیگر متفاوت است، ضمن اینکه برای بسیاری افراد مصرف مکمل‌ها به توصیه پزشکان بسیار […]



به گزارش ایسنا، دکتر امیرحسین جمشیدی با بیان اینکه امروزه بسیاری از افراد همزمان با رژیم غذایی عادی و وعده‌های غذایی روزانه خود از موادی به عنوان مکمل هم استفاده می‌کنند، اظهار کرد: البته میزان مصرف مکمل در هر فرد با فرد دیگر متفاوت است، ضمن اینکه برای بسیاری افراد مصرف مکمل‌ها به توصیه پزشکان بسیار ضروری است.

وی با اشاره به اینکه معمولا همه افراد به مکمل نیاز ندارند، عنوان کرد: چنانچه رژیم غذایی اصولی و علمی باشد، تمام موادغذایی به‌اندازه کافی به فرد می‌رسد و نیاز به حمایت تغذیه‌ای نیست. مکمل‌های غذایی فقط به‌ منظور حمایت تغذیه‌ای و برای رسیدن به هدفی خاص تجویز می‌شود، اما چه بخواهیم، چه نخواهیم و چه بدانیم یا نه،  گرایش به مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای در کشور ما با  رشد فزاینده‌ای مواجه شده است.

وی ادامه داد: طبیعی است اگر سیستم قانونی کشور پاسخگوی این خواسته نباشد، بازار غیر رسمی و قاچاق با معضلات اقتصادی و مهم‌تر از آن سلامتی که ایجاد می‌کند، بازار را اشباع خواهد کرد.

مدیر کل نظارت بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو اضافه کرد: به همین دلیل  در برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در سازمان غذا و دارو توانستیم با کمک ۹۰ شرکت داخلی و ۲۸ شرکت قراردادی تعداد مکمل‌های تغذیه‌ای فهرست کشور را به حدود یک هزار و ۴۵۵ مورد برسانیم .

جمشیدی در ادامه گفت: این تعداد تولید در حالی است که اگر به تعداد ۳۳۲ مجوز صادر شده برای این فراورده‌ها در سال ۹۲ که با آغاز دولت تدبیر و امید نیز همراه بوده است، نگاهی بیاندازیم و آن را با مجوزهای صادر شده در سال‌های۹۳ و ۹۴ که به ترتیب ۸۵۴ و ۱۳۰۴ پروانه را شامل می‌شود، مقایسه کنیم، تایید خواهد شد که تعداد یکهزار و ۴۵۵ مورد صدور پروانه تولید البته با لحاظ پروانه‌های صادره در چهار ماهه نخست سال جاری، رشد قابل توجهی را در این حوزه نوید می‌دهد. آمار عددی تولید مکمل‌های تغذیه ای در سال ۹۳ بالغ بر ۲هزارو ۷۰۰ میلیارد بوده که در سال ۹۴ به حدود ۳ هزار و۳۰۰ میلیارد رسیده است.

وی عنوان کرد: ارزش تولیدات بالا در هر دو سال مذکور به ترتیب به ۲۹۴ و۳۵۴ میلیارد تومان رسیده است که همه این آمار و ارقام بیان می‌کنند سازمان غذا و دارو در راستای سیاست‌های کلان ابلاغی مقام معظم رهبری و اقتصاد مقاومتی، عملکرد قابل قبولی از خود بروز داده است. با تمامی این اوصاف پیشنهاد اساسی ما به مردم این است که با خوردن غذاهای طبیعی مناسب، متعادل و متنوع، تندرستی بدن را تضمین کنند.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، جمشیدی در پایان خاطرنشان کرد: چنانچه غذاهای متنوع براساس انرژی مورد نیاز مورد استفاده قرار گیرد، به مصرف مکمل‌ها نیازی نخواهد بود. ضمن آنکه طبق قانون صلاحیت تجویز مکمل غذایی با پزشک است، یعنی پزشک موظف است پس از گرفتن شرح‌ حال، معاینات دقیق و گاهی هم آزمایش‌های پاراکلینیک در صورت ضرورت اقدام به تجویز مکمل کند.

انتهای پیام



منبع:ایسنا

۰۰

برچسب ها:
نظرات شما

دیدگاه شما

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

قالب وردپرس پوسته وردپرس پلاگین وردپرس وردپرس سئو وردپرس