تاریخ انتشار: ۲۷ فرو ۱۳۹۶

[ad_1] ماهنامه سفره ایرانی: چیزکیک یکی از انواع شیرینی های پز طرفدارِ این روزهاست. در این مطلب نوعی از چیزکیک خوشمزه را به شما آموزش داده ایم. مواد لازم:   بیسکوییت ساده (پودرشده): ۲۵۰ گرم کره (ذوب شده): ۱۵۰ گرم شکلات سفید: ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای: ۱۳۰ گرم شکر: ۲ ق س ماست خامه […]

[ad_1]

ماهنامه سفره ایرانی: چیزکیک یکی از انواع شیرینی های پز طرفدارِ این روزهاست. در این مطلب نوعی از چیزکیک خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم:

 

  • بیسکوییت ساده (پودرشده): ۲۵۰ گرم
  • کره (ذوب شده): ۱۵۰ گرم
  • شکلات سفید: ۱۰۰ گرم
  • پنیر خامه ای: ۱۳۰ گرم
  • شکر: ۲ ق س
  • ماست خامه ای: ۹۰ گرم
  • پودر ژلاتین: ۳ ق چ
  • آب: ۲ ق س
  • خامه قنادی: ۲۰۰ گرم

مواد لازم ژله رز:

 

  • شکر: ۲۲۰ گرم
  • آب: یک پیمانه
  • آب انگور سفید: ۴۰۰ میلی لتیر
  • گلاب: یک دوم ق چ
  • پودر ژلاتین: ۲ ق س

چیزکیک رز 

 

طرز تهیه:

 

۱٫ فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب چهارگوش ۲۳ سانتی متری کمربندی چرب کرده را کنار بگذارید و یا در صورت دلخواه می توانید از قالب های کوچک تک نفره استفاده کنید.

 

۲٫ بیسکوییت و کره ذوب شده را مخلوط کرده کف قالب پرس کنید و به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید. قالب را از فر خارج کرده کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. پنیر خامه ای و ماست خامه ای را مخلوط کنید. زلاتین را با آب مخلوط کرده روی بخار آّ قرار دهید تا رقیق و شفاف شود.

 

۳٫ همچنین شکلات را ذوب کرده کنار بگذارید. شکر را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه کرده با همزن بزنید تا شکر جذب مواد شود. شکلات ذوب شده و ژلاتین رقیق شده را داخل آن ریخته و در نهایت خامه قنادی را اضافه کنید.

 

۴٫ مخلوط آماده را داخل قالب روی بیسکوییت پهن کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس ژله را روی آن ریخته مجددا به مدت حداقل ۶ ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید تا کاملا فرم بگیرد. سپس از قالب جدا کرده و برش دهید.

طرز تهیه ژله رز:

۱٫ آب و شکر رار روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شده و حدود ۵ دقیقه بجوشد. از روی حرارت برداشته آب انگور را اضافه کنید.

 

۲٫ ژلاتین را روی مواد بپاشید و اجازه دهید تا جذب مایعات شده و یکدست شود و در نهایت گلاب را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

 

۳٫ ژله آماده را داخل ظرفی منتقل کنید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شده و آماده مصرف شود.

[ad_2]

منبع:برترینها

برچسب ها:
نظرات شما

دیدگاه شما

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

قالب وردپرس پوسته وردپرس پلاگین وردپرس وردپرس سئو وردپرس