تاریخ انتشار: ۲۷ شهر ۱۳۹۵

[ad_1] از میان ۱۱ گروه مواد غذایی مورد بررسی بانک مرکزی در هفته منتهی به ۱۹ شهریور، قیمت ۹ گروه مواد غذایی افزایش داشته اما شیب افزایش قیمت‌ها بسیار ملایم است. به گزارش اقتصادنیوز بانک مرکزی گزارش خرده‌فروشی مواد غذایی در هفته منتهی به ۱۹ شهریور سال جاری را منتشر کرد. بر اساس این […]

[ad_1]


از میان ۱۱ گروه مواد غذایی مورد بررسی بانک مرکزی در هفته منتهی به ۱۹ شهریور، قیمت ۹ گروه مواد غذایی افزایش داشته اما شیب افزایش قیمت‌ها بسیار ملایم است.

به گزارش اقتصادنیوز بانک مرکزی گزارش خرده‌فروشی مواد غذایی در هفته منتهی به ۱۹ شهریور سال جاری را منتشر کرد. بر اساس این گزارش قیمت ۹ گروه مواد غذایی افزایش یافته، قیمت یک گروه مواد غذایی کاهش یافته و قیمت یک گروه هم بدون تغییر مانده است.

بیشترین افزایش قیمت در مقایسه با هفته قبل هفته مذکور مربوط به افزایش ۳٫۲ درصدی گوشت مرغ است. میوه‌های تازه نیز افزایش ۱٫۹ درصدی داشته‌اند. قیمت لبنیات ثابت مانده و قیمت سبزی‌های تازه ۰٫۹ درصد کاهش یافته است. قیمت دیگر مواد غذایی کمتر از یک درصد افزایش داشته است.

مقایسه قیمت‌ها با هفته مشابه ماه قبل هم نشان می‌دهد که قیمت ۷ گروه مواد غذایی افزایش داشته، قیمت سه گروه کاهش یافته و قیمت یک گروه هم ثابت مانده است. گوشت قرمز با افزایش ۶٫۷ درصدی بیشترین افزایش قیمت را داشته است. میوه‌های تازه ۳٫۹ و روغن نباتی ۳٫۸ درصد افزایش قیمت داشته است.

بیشترین کاهش قیمت در این هفته هم مربوط به افت ۱۱٫۹ درصدی قیمت قند و شکر است.

روند تغییر قیمت دیگر کالاها را در نمودار زیر مشاهده می‌کنید.

[ad_2]

منبع:اقتصادنیوز

برچسب ها:
نظرات شما

دیدگاه شما

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

قالب وردپرس پوسته وردپرس پلاگین وردپرس وردپرس سئو وردپرس