تاریخ انتشار: ۲۶ فرو ۱۳۹۶

[ad_1] ماهنامه کیک و شیرینی: اسلایس گردو و قهوه یک دسر خوش طعم و متفاوت است که خودتان می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. پس با ما همراه باشید تا با طرز تهیه آن آشنا شوید. سمانه حسینی مواد لازم: کره: ۱۰۰ گرم آرد: ۱۸۵ گرم زرده تخم مرغ: ۲ عدد بیکینگ پودر: یک […]

[ad_1]

ماهنامه کیک و شیرینی: اسلایس گردو و قهوه یک دسر خوش طعم و متفاوت است که خودتان می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. پس با ما همراه باشید تا با طرز تهیه آن آشنا شوید.
سمانه حسینی

مواد لازم:

  • کره: ۱۰۰ گرم
  • آرد: ۱۸۵ گرم
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
  • پودر قند: یک سوم پیمانه
  • شیر: ۴ قاشق سوپ خوری
  • وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری

مواد لازم رویه:

  • شکر قهوه ای: ۱۰۰ گرم
  • گردو: ۱۳۰ گرم
  • عسل: ۱۳۰ گرم
  • کره: ۷۰ گرم
  • خامه: ۲۵ گرم
  • قهوه فوری: یک قاشق چای خوری
 اسلایس گردو و قهوه

 

طرز تهیه:

۱٫ کره نرم و پودر قند را با همزن زده تا کرمی و سبک شود. زرده ها را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را حدود ۳۰ ثانیه بزنید. در حین هم زدن آخرین تخم مرغ وانیل را هم اضافه کنید. سپس شیر را بیفزایید.

۲٫ در نهایت آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده تا خمیر شود. مواد را داخل قالب ۲۰×۳۰ که از قبل چرب کرده اید و کاغذ روغنی انداخته اید، ریخته و خوب فشار دهید و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۱۵ دقیقه قرار دهید.

 

۳٫ پس از پخت ظرف را از فر در آورده و مواد رویه را روی آن ریخته و مجددا داخل فر، به مدت ۲۰- دقیقه قرار دهید. بعد از اینکه قالب را از فر درآوردید قالب را کنار گذاشته تا خنک شود و بعد برش دهید.

طرز تهیه مواد رویه:

همه مواد غیر از گردو و قهوه را اضافه کرده و روی شعله ملایم قرار دهید تا چند جوش بزند. در آخر زیر شعله را خاموش کرده و گردوی نگینی خرد شده و قهوه را اضافه کنید.

نکته:

۱٫ قهوه را در مقدار کمی آب حل کرده و به مواد اضافه کنید.

 

۲٫ اسلایس ها را در ظرف دردار نگهداری کنید.

[ad_2]

منبع:برترینها

برچسب ها:
نظرات شما

دیدگاه شما

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

قالب وردپرس پوسته وردپرس پلاگین وردپرس وردپرس سئو وردپرس